3FM nieuws

Met Sander Interrailen naar festivals!

  1. Nieuwschevron right
  2. Met Sander Interrailen naar festivals!
Altijd al naar een buitenlands festival gewild maar te blut voor de reis? In de Sandersjow maak je kans op een treintrip en kaartjes voor geweldige buitenlandse festivals!Naast de grote Nederlandse festivals is er in het buitenland op festivalgebied ook een hoop te beleven. Festivals als Roskilde en Rock Werchter trekken elk jaar duizenden bezoekers vanuit de hele wereld. Het enige nadeel is dat een reisje naar bijvoorbeeld Denemarken je festivalbudget natuurlijk al snel een stuk inkrimpt. Maar geen nood, Sander schiet te hulp!

De komende tijd kun je elke week kaarten voor een buitenlands festival winnen, én Interrail kaarten! Met deze kaarten kun je 3 weken lang door Europa reizen waardoor jij gratis naar het festival kan en daarna ook nog de rest van Europa per trein kunt ontdekken. Wil je weten wanneer we kaarten voor welk festival weggeven? Check dan het volgende overzicht:

De week van 17 mei: Sonar in Spanje met onder andere Miss Kittin, {l}Chemical Brothers{/l}, {l}Soulwax {/l}en {l}De La Soul{/l}.
De week van 23 mei: Roskilde in Denemarken met onder andere {l}Black Sabbath{/l}, {l}Bloc Party{/l}, {l}Foo Fighters{/l} en {l}Snoop Dogg{/l}.
De week van 6 juni: Paleo in Zwitserland met onder andere {l}Rammstein{/l}, {l}Lenny Kravtiz{/l}, {l}Faithless{/l} en {l}Franz Ferdinand{/l}.
De week van 13 juni: Haldern in Duitsland, met onder andere {l}Kaiser Chiefs{/l}, {l}Nada Surf{/l}, {l}Ocean Color Scene{/l} en {l}Moneybrother{/l}.
De week van 20 juni: Benicassim in Spanje met onder andere {l}Oasis{/l}, {l}Basement Jaxx{/l}, {l}Keane{/l} en {l}Underworld{/l}.
De week van 27 juni: Sziget in Hongarije met onder andere {l}Good Charlotte{/l}, {l}Nick Cave{/l}, The {l}Game{/l} en {l}Underworld{/l}.
De week van 4 juli: Reading in Engeland met onder andere {l}Queens Of The Stone Age{/l}, {l}Iron Maiden{/l}, {l}Killers{/l} en {l}Incubus{/l}.

Als je wint heb je daarnaast dikke kans dat Sander je nog even opbelt als je op het festival zit zodat jij op de radio een sfeerverslag kunt geven! Dus heb jij zin in een te gekke (festival)zomer, luister dan elke maandag- tot en met donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur naar de Sandersjow!
Ster advertentie
Ster advertentie