3FM nieuws

Giel, Claudia en Serious Request genomineerd

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel, Claudia en Serious Request genomineerd
De genomineerden voor de Radioring 2006 zijn bekendgemaakt. Zowel Giel als Claudia maken kans om het sieraad om de vinger te schuiven.Ze zijn genomineerd voor de Gouden Radioring 2006, die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt. Naast 'Claudia D'r Op' en 'Giel!' is ook 'Evers Staat Op' genomineerd.

De tweede ronde
Om de definitieve winnaar te bepalen zal er nog een tweede stemronde plaatsvinden. waarvoor mensen in de 24 uur voor de uitreiking de tijd krijgen om hun stem op een speciaal telefoonnummer door te bellen.

De uiteindelijke winnaar van de drie finalisten wordt dus tijdens deze periode bepaald (van donderdag 19 oktober 14:00 tot vrijdag 20 oktober 14:00 uur).

Prijsuitreiking
Daarna start op Radio 2 het programma AVRO Schiffers.fm waar alle genomineerden te gast zijn en de vier radiopublieksprijzen worden uitgereikt.

Serious Request
Niet alleen DJ's of losse programma's worden beloond, maar ook het beste radio-evenement van het afgelopen jaar zijn genomineerd.

Serious Request is genomineerd in deze categorie, getiteld 'Het Gouden Radio Oortje, naast de Top 2000 en Evers staat op vanuit de huiskamer van Frans Bauer.

>> Lees meer op de site van de Radioring
Ster advertentie
Ster advertentie