3FM nieuws

3FM Orange Radio

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Orange Radio
Marco van Basten stuurt Robben en van Nistelrooij naar het WK in Duitsland. Wij sturen Claudia en Filemon!3FM is tijdens het WK Serious Voetbal. Claudia d'r op zit met haar studio om de hoek bij het Nederlands Elftal. Filemon scheurt door het Duitse Ruhrgebied. Ook kun je meedoen met Giels WK-pool.
En... vier keer per dag hoor je het laatste voetbalnieuws in het WK-journaal.

WK-camper
Sophie en Filemon scheuren (as we speak) door het Duitse Ruhrgebied...in de enige echte WK-camper. Ze achtervolgen het Oranjelegioen dwars door Duitsland en doen verslag doen vanaf de Oranjecampings.

Waar kun je de WK-camper horen? Maandag t/m vrijdag tussen 16.00-18.00 uur in Wout! En in het weekend van 12.00-15.00 uur in Zoëyzo.

Op WK.BNN.NL kun je de foto's en (video)reportages checken.

Claudia d'r auf!
Komende week zal Claudia d'r op live worden uitgezonden vanuit de achtertuin van het Nederlands 11-tal in Duitsland, in het plaatsje Hinterzarten. Claudia zal onze jongens goed in de gaten houden, om zwembadschandalen en andere uitspattingen te kunnen verhinderen. In haar eigen knusse 'Breijstube' ontvangt zij gasten en zal zij praten met diverse deskundigen. Daarnaast gaat ze op pad om de Duitsers beter te leren kennen en om te werken aan een wieder-wiedergutmachung.

Dat en meer gezelligheid van ma-do tussen 12.00 en 14.00 uur op Drei FM.

Check dus:
-Claudia d'r op
-WK.BNN.NL
-Giels WK-pool
Ster advertentie
Ster advertentie