3FM nieuws

Record voor Arbeidsvitaminen

  1. Nieuwschevron right
  2. Record voor Arbeidsvitaminen
De Arbeidsvitaminen zijn opgenomen in het Guinness Book of World Records als langstlopende landelijk radioprogramma ter wereld.
Langstlopende radioprogramma ter wereld
Arbeidsvitaminen is officieel erkend recordhouder als het gaat om het langstlopende, landelijke radioprogramma ter wereld. Het radioprogramma, dat dit jaar 60 jaar bestaat, krijgt daarmee een vermelding in het Guinness Book of World Records.

Dit record stond wereldwijd nog niet eerder op naam van een ander radioprogramma en is speciaal voor de Arbeidsvitaminen in het leven geroepen.

Burgemeester Bakker
Voor het aanvragen van het wereldrecord waren, naast een hoop papierwerk, ook niet AVRO-gebonden getuigenverklaringen nodig. Zo heeft de burgemeester van Hilversum hoogstpersoonlijk zijn getuigschrift ingediend bij het Guinness Book of World Records, waarmee het wereldrecord onder andere werd erkend.

Kees Toering
Ook een vooraanstaande persoon uit de mediabranche moest bevestigen of de claim van langstlopende titel van AVRO Arbeidsvitaminen juist is. Daartoe was Radio 2 zendercoördinator Kees Toering bereid.

Guinness Book of World Records afgevaardigde
Op de Dag van de Arbeidsvitaminen vloog afgevaardigde van het Guinness Book of World Records, James Bradley, speciaal uit Londen over om het officiële certificaat aan Arbeidsvitaminen-DJ Gerard Ekdom en zijn team te overhandigen.

Bekijk de foto's van de Dag van de Arbeidsvitaminen Luister hoe Wout Gerard wakker maakt tijdens Giel Lees meer over de Dag van de Arbeidsvitaminen Arbeidsvitaminen, iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur op 3FM
Ster advertentie
Ster advertentie