3FM nieuws

Pip Blom op Sziget: "Mensen waren zo aan het dansen"

foto: 3FM - Sven Driessen
  1. Nieuwschevron right
  2. Pip Blom op Sziget: "Mensen waren zo aan het dansen"

Pip Blom speelt dit jaar voor het eerst op Sziget, en niet op zomaar een stage, maar op de een na grootste van het festival: de Revolut Stage. Een tent die op een hete dag zo'n beetje aanvoelde als 40 graden. Maar, wel een van de grotere festivalshows die de indieband ooit heeft gehad. En het was een bijzondere!

Ondanks de hitte, kwam er een goede groep mensen op af die ook echt bleven staan, vertelt Pip: "Zelfs in deze hitte, en mensen waren misschien nog wel meer aan het dansen dan wij!".

De Amsterdamse band timmert ook in het buitenland goed aan de weg. Na hun megashow op Glastonbury in 2019, blijven zij nu door heel Europa touren. En daar is ze iets bijzonders opgevallen, namelijk de grote verschillen tussen publiek in Nederland en andere landen. Benieuwd wat dat precies is? Check dan snel het gehele interview met 3FM-dj Jamie hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sziget 2024

3FM is dit jaar op de 30e editie van Sziget uiteraard aanwezig zodat jij als thuisblijver niets hoeft te missen! Samen met 3FM-dj Jamie en Julien, brengen zij alle hoogtepunten vol muziek, interviews en sfeer naar jullie toe. Niks missen? Check hier alles!

Ster advertentie
Ster advertentie