3FM nieuws

Goldband maakt op epische wijze debuut op Sziget

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband maakt op epische wijze debuut op Sziget

Goldband heeft dit festivalseizoen maar 3 shows op het programma staan: Sziget, Pukkelpop en Lowlands. Daarmee waren de verwachtingen natuurlijk nogal hoog voor de eerste van deze drie, en laat dit nou ook de eerste keer zijn dat de Haagse band überhaupt op het festival staat. Op avond twee van Sziget betreedt Goldband de Revolut Stage, en - zoals we van Milo, Boaz en Karel gewend zijn - het smaakt eigenlijk alleen maar naar meer.

Repertoire aan hits

En dat is goed nieuws voor degene met een kaartje voor Pukkelpop en Lowlands! Een gelukkig groepje mensen mocht er in de afgelopen weken al van proeven tijdens hun Kleinste Tour Ooit, waar ze zoals vanouds weer eens de kleinere zalen betraden.

Maar maakt het eigenlijk nog uit hoe groot de zaal is waar ze staan? Want ook de een na grootste stage op Sziget, de Revolut Stage, voelt aan als een knus, intiem en hete zweetschuur waar de tijd voorbij vliegt en de set eigenlijk alleen maar smaakt naar meer. De inmiddels repertoire aan hits vlogen om de oren, maar ook het nieuwe werk van de recent uitgekomen plaat Samen Tegen Elkaar wordt gretig omarmd door het publiek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

button arrow
button arrow
foto: Ben Houdijk

Sziget 2024

3FM is dit jaar op de 30e editie van Sziget uiteraard aanwezig zodat jij als thuisblijver niets hoeft te missen! Samen met 3FM-dj Jamie en Julien, brengen zij alle hoogtepunten vol muziek, interviews en sfeer naar jullie toe. Niks missen? Volg hier alles!

Ster advertentie
Ster advertentie