3FM nieuws

S10 en Froukje teasen nieuw nummer ‘Ik Haat Hem Voor Jou’

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 en Froukje teasen nieuw nummer ‘Ik Haat Hem Voor Jou’

Het moment waar we allemaal op gewacht hebben. S10 en Froukje, popartiesten én besties, duiken voor de derde keer samen de studio in! Na de successen van ‘Zonder Gezicht’ en ‘Nooit Meer Spijt’, moet dit ook wel een topplaat te worden. In de TikTok live van S10 en Froukje teaseden ze een nieuw nummer, en laten ze weten wie 'm heeft geproduceerd. Can't wait!

‘Ik Haat Hem Voor Jou’

De songtekst van de nieuwe track van S10 en Froukje, ‘Ik Haat Hem Voor Jou’, klinkt als een nummer over het haten van je ex en het alleen zijn daarna. Het nummer gaat over het willen trouwen met je bestie omdat je klaar bent met het gedoe rondom exen: “Haat je je ex? Ik haat hem voor jou. Als niemand me wil, dan trouw ik met jou.”

Antoon

Als je bij de TikTok live was en een trouwe volger van S10 of Froukje bent, dan weet je dat er nog een derde Nederlandse artiest betrokken is bij deze plaat, namelijk Antoon. De Nederlandse artiest en producer (en voormalig 3FM Talent) werd bekend met zijn eerste hit ‘Hyperventilatie’. Antoon is sindsdien niet stil blijven zitten en heeft na deze hit nog veel nummers voor zichzelf én voor anderen geschreven.

Zo heeft Antoon ook ‘Satisfyer’ voor Roxy Dekker opgezet, die eerst voor Maan zou zijn. In de TikTok live vertellen S10 en Froukje dat Antoon geen feature is op de plaat. Dit komt omdat hij waarschijnlijk de rol van producer heeft aangenomen. Maar wat zijn precieze rol is, zouden ze de volgende dag onthullen, dus hou vandaag de socials van S10 en Froukje goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Geniet hier alvast van een snippet van de nieuwe track: ‘Ik Haat Hem Voor Jou’.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie