3FM nieuws

Intieme akoestische sessie met Sea Girls voor een klein groepje fans

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Intieme akoestische sessie met Sea Girls voor een klein groepje fans

Met de 3FM Backstage Sessies krijgen fans een unieke kans om artiesten niet alleen het reusachtige Pinkpop podium te zien, maar ook in een piepkleine setting! Een aantal gelukkige fans van Sea Girls horen ‘I Want You To Know Me’ backstage, volledig akoestisch.

Meer over Pinkpop? Check 3FM.nl/festival!

3FM Telefooncel

De 3FM Telefooncel was ook dit jaar weer te vinden op het festivalterrein van Pinkpop! Zie jij de telefooncel? Schroom niet en doe vooral mee aan de quizjes via de andere kant van de lijn en win mooie prijzen zoals, meet & greets, intieme luistersessies en unieke acties.

Sea Girls & NPO Luister

Fans van Sea Girls hebben de prangende quizvragen over Sea Girls juist beantwoord. Dit is een beloning waard, ze mogen een geheel akoestische live sessie van Sea Girls, backstage op het Pinkpop terrein meemaken! In de intieme NPO Luister tent speelt Sea Girls een van hun geweldige nummers ‘I Want You To Know Me’, volledig akoestisch. Mee genieten met de fans?

Luister de sessie van Sea Girls terug via NPO Luister.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM X Pinkpop

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 21, 22 en 23 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. Onder meer de optredens van Ed Sheeran, Sam Smith en De Jeugd Van Tegenwoordig worden live uitgezonden. Daarnaast doen 3FM en 3voor12 ook online verslag van het festival via 3FM.nl en op Instagram, TikTok, Facebook, X en YouTube.

Ster advertentie
Ster advertentie