3FM nieuws

Jij was bij Bon Jovi!

  1. Nieuwschevron right
  2. Jij was bij Bon Jovi!
Jawel, de 3FM prijswinnaars stonden op het podium in het Goffertpark in Nijmegen, náást {l}Bon Jovi{/l}!En een aantal van die winnaars stuurden ons een enthousiaste email mét foto's:

Hey mensen van 3fm,

Echt heel erg bedankt voor de kaarten voor Bon Jovi. Het concert was echt helemaal geweldig. In het begin ging het even mis want niemand wist van het onstage gebeuren, maar dat mocht de pret niet drukken en uiteindelijk kwam het ook helemaal goed. Ik was samen met m'n broer gegaan en we hadden super plaatsen we konden alles heel goed zien. Vooral toen we op het podium stonden. We hebben hem ook allebei nog een hand gegeven en die mogen we dus nooit meer wassen. Al zijn bekende liedjes kwamen langs en ook nog veel nummers van zijn nieuwste cd dus het was echt genieten! Wat zonder jullie natuurlijk nooit mogelijk geweest was en daarvoor dus nog een keer hartstikke bedankt!!!

Groetjes, Nienke


























































Hallo 3fm,

Wij zijn gister naar Bon Jovi geweest, was echt KEI GAAF!!! We hadden kei goeie plaatsen. We hadden zelfs kaarten voor in de eerste ring! In die eerste ring was nog een ring gemaakt (waarover Bon Jovi kon lopen) en daar stonden wij bijna vooraan! En bij het begin van het concert stond hij aan onze kant, dat was echt gaaf. Maar helemaal gaaf werd het pas toen we echt op het podium stonden en 50.000 mensen ons aanstaarde! Wij stonden langs David Bryan (keyboards) en Hugh Mc Donald (basgitaar). Jammer genoeg bleef Jon net te ver weg staan dat we hem niet aan konden raken. We riepen ook nog met een paar meiden naar Richie Sambora, hij had net z'n hoed in z'n hand en die liet hij bijna vallen omdat hij schrok van ons! Ik heb met een wegwerpcamera foto's gemaakt (zie bijlage). Plaatsen jullie nog meer concertfoto's op de site???Het was echt een hele beleving, maar het duurde maar 3 liedjes, toen mocht de volgende groep alweer...jammer, maar helaas... En dat was nog niet alles. Giel Beelen was zo leuk om mij vanmorgen om 6.50u!!! wakker te bellen om te vragen hoe het was geweest!!! Ik was meteen klaar wakker, alleen mijn stem klonk behoorlijk "rot". Maar dat mocht de pret niet drukken, het was in één woord ; GEWELDIG!!!! Bedankt 3 fm!!!

Erik & Monique van Luik
















Ster advertentie
Ster advertentie